zondag 18 september 2022

Weekbericht 37/22


Imola uit Breaza stuurde foto’s gemaakt door Mucui Joszef. In juli bezochten we zijn gaarkeuken in de zigeunerwijk van Tirgu Mures, (zie weekbericht 30). 

Voor zijn project krijgt hij via Csaba en Imola uit Breaza, ondertussen meer goederen waaronder ook groenten en aardappelen van de boerderij in Marghita. Het is natuurlijk fantastisch wat deze man doet en goed dat wij hem helpen. 

Hier de link naar foto's.

Woensdag is er een truck geladen met bestemming Marghita een mooie gevarieerde lading met o.a. een aantal bedden voor het plaatselijke ziekenhuis  daar. Zaterdagochtend is de truck daar gelost.

Hier de link naar foto's.

Henk Muller stuurde foto’s van de bouw van een aantal huisjes van sandwich panelen door een Gerrit Klaassen van Stichting Broda uit Hulshorst. Goed gelukt, weer een aantal mensen onder dak, hulp die aankomt. 

Het huisje voor Maria waar wij aan mochten bijdragen is ook klaar. (zie weekbericht 33) Goed dat mensen als Henk en Marin actief zijn in zo’n dorp om deze mensen te helpen. 

Hier de link naar foto's.

Cristi uit Botosani stuurde foto’s met een toelichting van een transport met door ons gebracht goederen dat naar de soldaten aan het front gaat. 

Hier de link naar foto's.

Paul uit Getz stuurde foto’s van een bijeenkomst met kinderen die trauma’s hebben opgelopen. 

Met meel van de boerderij is brood gebakken in de bakcontainer in Getz, Marika, de vrouw van onze farmer Attila heeft duidelijk weer haar steentje bijgedragen. 

Hier de link naar foto's.


Viorel uit Deaj heeft zijn oven ook opgestart en is druk aan het bakken geweest, dit met meel van de boerderij in Marghita.

Hier de link naar foto's.

Elena uit Urmenis heeft hulp van haar zoon gekregen bij het uitdelen van de door ons gebrachte spullen en er foto’s van gemaakt.

Hier de link naar foto’s.

Aanstaande woensdag gaan we weer laden om het depot in Breaza aan te vullen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten