zondag 25 juni 2023

Weekbericht 24 en 25/23

De prachtig motorvakantie is voorbij. 

Voor liefhebbers van motorrijden, hier de link naar een paar foto's.

Een verslag maken, van alle activiteiten die gewoon door zijn gegaan kan dus weer.

Er is in de opslag aan de Dulleweg veel sorteerwerk gedaan. Net als ophaalklussen van diverse locaties. We hebben dus weer een flinke voorraad, helaas nog niet veel etenswaren. 



Cristi uit Botosani is druk geweest met het verdelen van zijn voorraad. Veel is er naar Oekraïne gegaan. Ongelofelijk wat zich daar allemaal afspeelt en hoeveel leed dit veroorzaakt. Door strenge grenscontroles kon Igor minder ophalen uit Botosani dan de bedoeling was.

Hier de link naar foto's.






Reghina Uit Ticau is weer aan het voedsel uitdelen geweest. Ook heeft ze de dokter geholpen, tijdens spreekuur in het wijkgebouw, nabij de zigeunerwijk. Foto’s van een door haar georganiseerde picknick zijn ook leuk om te zien.

Hier de link naar foto's.

Viorel en Elena stuurde ook weer een mooie fotorapportage. Mooi dat door ons gebrachte spullen ook hier terecht komen en dat Viorel en Elena hier zo mee omgaan.

Hier de link naar foto's.

Zoals ik al eerder schreef is het door de sterk afgenomen koopkracht voor Attila lastig zijn producten voor de juiste prijs te verkopen. Aardbeien verkopen mondjesmaat, weggooien is geen optie, dus kindertehuizen, zorginstellingen en arme mensen krijgen er nu meer van. 

Hier de link naar foto's.

Imola uit Breaza stuurde een serie foto’s van het verspreiden van de hulpgoederen. Dit inclusief de groenten, aardappelen en aardbeien van de boerderij die daar gebracht zijn. 

Hier de link naar foto's.

Henk Muller stuurde foto’s van groentetuinen, de Spunta pootaardappelen uit de Wieringermeer en de zaden van Taki groeien goed. Meer mensen zouden dit moeten doen. Ook stuurde Henk een foto van een gezin dat nu onder een afdak van zeil woont. Henk en Marin willen graag een huis voor hen bouwen. 

Hier de link naar foto's.

Aanstaande woensdag gaan we een truck laden die naar het depot in Breaza gaat.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten