donderdag 7 februari 2013

Een trailer geladen

Woensdag hebben we weer een trailer kunnen laden, er was weer voldoende mankracht aanwezig om dit te regelen. Er is ook een start gemaakt met leggen van een nieuw laminaatvloertje in onze kantine.
Jaap Koning en Charles Buiter gaan de lading wegbrengen naar Janny en Harmen in Marghita en ze gaan ook naar Pieter Nagel in Minis. We konden weer mooie bruikbare spullen laden. 

Vooral Marghita is een verdeelstation van hulpgoederen geworden ook voor andere organisaties. Dit keer hebben we hulpgoederen geladen van en voor projecten van FSR Aalsmeer, ( dit is hun website )  en van een werkgroep van Citylight Alkmaar ( dit is hun website ) om te verdelen over hun projecten. Een youtube filmpje van citylight van het verdelen

Willem Twijnstra is donderdag weer thuis gekomen van zijn rit naar Breaza, hij heeft er een mooie tijd gehad en ook geholpen de goederen weg te brengen naar de eindbestemming o.a. naar een bejaardenhuis in Deda. Het verzorgende personeel probeert er nog iets van te maken maar dat is gegeven de omstandigheden niet gemakkelijk, de leefomstandigheden zijn gewoon slecht in dergelijke tehuizen. Iedere vorm van privacy ontbreekt, slechte sanitaire voorzieningen, heel matig eten etc.. Ze zijn heel blij met de spullen die via ons daar binnenkomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten