maandag 27 januari 2014

Nog meer over het weer

Nog meer weer Ro

CODE ROOD IN ZES PROVINCIES

Dinsdag, 28 Januari 2014
UPDATE 2: Het meteorologisch instituut heeft Code Rood afgekondigd voor de provincies Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta en Tulcea van 15.00 tot 22.00 uur vanavond. De wind waait er harder dan 85 kilometer per uur en er valt veel sneeuw. De bevolking wordt aangeraden om binnen te blijven.
UPDATE: Autosnelwegen A3 Boekarest-Ploiesti, A2 Boekarest-Constanta zijn afgesloten in beide rijrichtingen en 177 treinritten zijn geannuleerd. Het ANM sluit niet uit dat Code Rood van kracht wordt in de namiddag.
Voor woensdag 29 januari van 06.00 tot 23.00 uur geldt opnieuw weercode Oranje voor Boekarest en de provincies Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Argeş en Dâmboviţa. Het gaat in deze regio’s hard sneeuwen met rukwinden tot 80 kilometer per uur. In de provincies Iaşi, Vaslui, Bacău, Covasna, Braşov, Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj en Mehedinţi wordt code Geel van kracht. De wind blijft daar beperkt tot 55 kilometer per uur, maar ook daar valt de nodige sneeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten