vrijdag 14 november 2014

Vervolg containers naar Urmenis

Na een dag hard werken staan de containers geladen met heel veel spullen bijna klaar voor vertrek. De problemen met de as van een trailer moeten morgen nog worden opgelost. Jaap Ligthart gaat morgen in Schagerbrug de trailers voorzien van waarschuwingsborden, zwaailampen, solide vastzetten etc.. We hebben de vergunningen binnen, in Oostenrijk moeten we onder begeleiding rijden, jammer van de kosten maar het kan niet anders.
In Urmenis kijken ze uit naar onze komst, hier de link naar het blog van Imola hierover en ook de link naar hun foto's. Mooi dat we met z'n allen zo'n sterk team zijn en we deze mensen kunnen helpen.

Charles heb ik vanavond telefonisch gesproken, gisteren heeft hij 4 hechtingen in zijn scheenbeen gekregen bij zijn huisarts, bij het onderzoek van zijn urine bleek hier bloed in te zitten. Gisteren dus nog naar het ziekenhuis, daar zijn allerlei onderzoeken gedaan inclusief een scan. Geen beschadigde organen of botbreuken gelukkig, wel moet hij maandag weer terug voor een andere scan omdat ze zijn schouder niet helemaal vertrouwen. Niet de kant waar hij al last van heeft maar de "goede" kant. Een echte pechvogel dus, hij ziet het gelukkig niet somber in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten