zondag 18 augustus 2019

Weekbericht 30


-->
Het is verbazingwekkend hoeveel goederen we binnenkrijgen zonder dat we aan serieuze marketing doen. Wel mooi natuurlijk en door onze prima functionerend netwerk in Roemenië komen deze spullen zeker op de juiste plekken terecht.

Dat ondanks de stijging van de gemiddelde leeftijd van onze vrijwilligers de (vele) werkzaamheden nog zo vlot en goed verloopt is heel waardevol. Voor veel organisaties is dit een levensgroot probleem, gelukkig hebben wij daar (nog?) geen last van, we mochten kortgeleden zelfs een jongere kracht verwelkomen (49 jr.).

Dinsdag hebben we in 2019 voor de 33e keer een trailer geladen, dit keer met bestemming Minis. Het ging vlot om 12:30 u ging de Roemeense truck op weg naar Pieter en Petra. Hij is daar goed aangekomen en Pieter omschreef het als een geweldig transport. 

Uit België hebben we een trailer vol koek opgehaald, prima spul en altijd meer dan welkom bij onze “klanten”.

Woensdag zijn we aan het opruimen geweest en de hebben de trailer koek gelost. Verder was er weer de nodige inbreng en een ritje naar Amsterdam en Alpen aan de Rijn.

AH medewerkster van de maand!!
Donderdag hebben we een bestelling opgehaald bij de AH aan het A.C. op 't Landtplantsoen in Heerhugowaard. Dit met producten voor de mensen die in het voedselprogramma van Breaza zitten. Al sinds vele jaren krijgen 80 ouderen daar als aanvulling op hun mini pensioen maandelijks een voedselpakket. Ze zijn daar heel blij mee, Imola heeft nog adressen genoeg van mensen die hiervoor in aanmerking komen. 

Gisteren hebben we van onze jaarlijkse BBQ genoten bij Jaap en Geeske in Schagerbrug, hun gastvrijheid was weer optimaal. Er waren door allerlei omstandigheden iets minder deelnemers dan in voorgaande jaren, het was weer prima verzorgt en gezellig. Hier de link naar een paar foto's.

De komende week kunnen we weer een trailer vol bouwmaterialen ophalen, dit keer in Cruquius, er is ook een ophaal klus in Amsterdam.

Woensdag gaan we onze "eigen" combi laden voor Breaza, Nico en Sam gaan hier mee op pad. Er is nogal wat te regelen voor dit transport we kunnen dus wel wat mankracht (vrouwen ook welkom) gebruiken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten