zondag 25 augustus 2019

Weekbericht 31


Het begint een beetje eentonig te worden maar er is weer veel werk verzet door onze vrijwilligers in de afgelopen week. Bij de bouwmaterialen groothandel BMN in Cruquius mochten we maar liefst 2 trailers en nog een bakwagen vol met bouwmaterialen ophalen. Een flinke klus, echter veel van onze contactpersoon zijn bezig met het bouwen of vernieuwen van huisjes en andere gebouwen. Bouwmateriaal is duur dit is daar meer dan welkom. Het transport van deze zware spullen is nog wel even lastig, maar ook dat gaat goed komen, volgende week laden we al een deel voor Cristi in Botosani. Hier de link naar een paar foto's.

Woensdag hebben we geladen voor Breaza, er was nogal wat in en om te pakken voor dit transport, gelukkig waren er weer genoeg mensen om te helpen, waaronder drie vrouwen. Er heerste wel een andere sfeer in dit mannen bolwerk 😊. In een mooie saamhorigheid hebben we de klus geklaard. Nico en Sam gaan er maandagochtend vroeg mee naar Breaza. 
 
De week hebben we afgesloten op zaterdag er was nog een ophaalklus in de buurt van Utrecht, ook weer goed gelukt met onze nieuwe chauffeur Gerit Beetsma.  
Cristi in Botosani is ook op vele fronten actief, de bouw van zijn internaat gaat stap voor stap verder, hij heeft goede hoop dat een nieuwe sponsor “toehapt” zodat het weer door kan gaan. Verder gasten uit Duitsland en Amerika, zomerkampen met kinderen uit een dorp in de buurt, werk voor zijn kerk, haast teveel om op te noemen. Mooi om zulke mensen te mogen helpen.


Voor de familie Veenstra uit Weesp was het een raar begin van de week, hun trailer was gepikt maar gelukkig dezelfde dag weer teruggevonden in Zaandam, wel even schrikken natuurlijk. Hier de link naar hun laatste nieuwsbrief. Hier de link naar hun laatste nieuwsbrief.

Aanstaande dinsdag gaan Siem en Arjen bedden ophalen bij Magnushof in Schagen en nog in een paar andere locaties van stichting Samen.

Aanstaande woensdag komt er weer een Roemeense truck laden voor Botosani, er gaan bouwmaterialen in kleding, koek en wat chocolade. Er zijn ook weer een paar ophaalklussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten