zaterdag 17 april 2021

Weekbericht 16/21

Dinsdag 12 april konden we weer bedden ophalen bij Zuyder Waert in Heerhugowaard, dit keer meer dan 20 stuks. 

Henk Muller stuurde dinsdagochtend een berichtje met het verzoek of we zes pallets zonnebloempitten en een halve pallet met dadels wilden ophalen bij een groothandel in Rotterdam. Het bedden ophaalteam, Siem en Gerrit, konden dit er wel even tussen door doen 😊 . Een mooie oplossing het kon de volgende dag gelijk op transport naar Henk in Deaj. 

Het laden van de truck met bestemming Breaza en Deaj ging woensdag vlot en zonder problemen. Weer een mooie bruikbare lading. Verder waren er nog een paar ophaalklussen en wat opruimwerk. 

Hier de link naar foto's.

Cristi stuurde weer veel foto’s van de bouw van de uitbreiding van Casa Ioana, het uitdelen van goederen en ook van de ontvangst van margarine uit Oostenrijk. Leuk om te zien, de foto’s van een visite van Mohair met zijn gezin, hij is opgegroeid in Casa Ioana.

Hier de link naar foto's.

Toth Attila uit Peris stuurde foto’s van het maken van een hekwerk en het maken en uitdelen van pakketten met levensmiddelen. 

Hier de link naar foto's.

Reghina uit Ticau is hier ook mee bezig, druk met inkopen bijvoorbeeld dertig eieren voor een gezin, op de markt gekocht voor € 2,75 voor dertig stuks.

Hier de link naar foto's.


Pakket gemaakt in Breaza.

 In Breaza zijn hier ook druk mee. Het zijn er   daar best wel veel. Het aantal contactpersonen  van Imola en Csaba blijft groeien.
Van Henk Muller kregen we ook weer foto’s binnen. Goed dat Henk zaterdag weer nieuwe voorraad heeft ontvangen. De rondreizende zigeuners trekken er ook weer op uit met hun gezinnen in een huifkarren getrokken door paarden. Bijzonder dat dit nog steeds bestaat.

Hier de link naar foto's.

Een hele klus het maken van al die sandwiches.
In Getz gaat het experimenteren met de bakkerij gewoon door, de resultaten worden steeds beter. Het uitdelen van sandwiches idem, heel nuttig werk.

Het fotoalbum met nieuwe foto's van de bakkerij.

Het fotoalbum met nieuwe foto's van het sandwich programma.


Aanstaande dinsdag gaat een truck 23 ton aardappelen laden op de boerderij in Marghita. Attila heeft deze partij al klaarstaan in zakken van 15 kilo. De truck gaat eerst 333 zakken lossen in Deaj bij Henk Muller, daarna 400 bij Toth Attila in Peris, daarna 400 bij Phoneo in Reghin en de laatste 400 gaan eruit in Breaza. Mooi dat dit allemaal mogelijk is, de ontvangers zijn er geweldig mee geholpen.

In Broek op Langedijk gaan we aanstaande woensdag een truck laden met bestemming Botosani. Op een andere locatie is nog een flinke klus, het ompakken van ingevroren voedsel. We gaan twee groepen formeren, nader bericht hierover volgt.

Iedereen wil weer terug naar het oude normaal, helaas is het nog niet zover en kunnen we niet met een grote groep werken. Blijf gezond en wees voorzichtig. 

Kom niet zonder aankondiging naar Dulleweg 20 in Broek op Langedijk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten