zondag 25 april 2021

Weekbericht 17/21

Afgelopen dinsdag en woensdag zijn voorlopig de laatste bedden opgehaald bij Zuyder Waert in Heerhugowaard.

Op woensdag 21 april konden we twee ploegen formeren, de eerste ploeg ging op een andere locatie ingevroren levensmiddelen ompakken. Binnenkort gaat dit op transport naar Botosani waar het heel welkom zal zijn.

De tweede ploeg heeft in Broek op Langedijk een trailer geladen met bestemming Botosani waar hij zaterdag gelost is. Weer een mooie vracht voor Cristi en zijn team.

De link naar foto's van het laden.

Behalve foto’s stuurde Cristi een whatsapp bericht om ons te bedanken voor wat we doen met z’n allen, dit bericht is te lezen inclusief de Google vertaling via onderstaande link. 

De link naar het bedankje van Cristi.

De link naar foto's van Cristi.

Donderdag 22 april heeft Attila op de boerderij in Marghita een trailer geladen met 23.000 kg aardappelen, deze zijn naar vier verschillende adressen gebracht. Henk Muller in Deaj, Phoneo in Reghin, Toth Attila in Peris en Imola en Csaba in Breaza. Onze contactpersonen daar waren blij dat ze dit nuttige product weer konden uitdelen.

De link naar foto's .

St. Phoneo uit Reghin heeft naast de aardappelen 450 pakketten met levensmiddelen kunnen uitdelen. Er komt nog een verslag met foto’s verwacht ik.

Reghina uit Ticau stuurde foto’s van het uitdelen van paaspakketten die daar gemaakt zijn. 

De link naar foto's van Reghina.

Toth Attila had het er ook weer druk mee. Er is daar ook en machine aangekomen om zijn land te bewerken (het is een man met veel vaardigheden).

De link naar foto's.

Imola heeft een nieuw bericht geplaatst op haar blog, de moeite waard om te bekijken.

fazakasimola-csaba.blogspot.com

Henk Muller stuurde ook weer aansprekende foto’s die zonder woorden duidelijk dat veel mensen een hulp goed kunnen gebruiken.  


Hier de link naar foto's.

Mooi dat we in zo’n korte tijd naast andere nuttige zaken zoveel eten beschikbaar hebben kunnen stellen. Duizenden mensen die onder moeilijke omstandigheden leven zijn er mee geholpen. Iedereen nog een keer bedankt die meegeholpen heeft dit mogelijk te maken. 

Woensdag gaan we een halve trailer laden voor Reghina in Ticau de andere helft gaat naar Marghita.

Kom niet zonder aankondig naar de Dulleweg 20 in Broek op Langedijk, we moeten veilig blijven werken.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten