zaterdag 1 mei 2021

Weekbericht 18/21

Woensdag 28 april is er een Roemeense truck geladen (nr. 20 in 2021), deels met vooral ziekenhuisbedden voor Marghita en verder met etenswaren, meubels en kleding voor Reghina in Ticau. Er waren ook nog een paar ophaalklussen. 

Hier de link naar een paar foto's.

Henk Muller stuurde foto’s van het uitdelen van spullen maar ook van het werk in de foliekassen van in totaal maar liefst 5.000 m2. Verder stuurde Henk info over een brand in Valea Rece, arme sloebers zijn hiervan het slachtoffer. Aanstaande woensdag gaan we laden voor Henk in Deaj en sturen dan o.a. bouwmaterialen mee.

Hier de link naar foto's.

Dwight Delong uit Oradea heeft ook pakketten kunnen uitdelen, helaas heeft Dwight de laatste tijd problemen met zijn gezondheid en moet het even wat rustiger aan doen. 

Hier de link naar foto's.

Reghina uit Ticau stuurde weer foto’s inclusief die van het lossen van de woensdag in Broek op Langedijk geladen vracht, deze is daar vrijdag is aangekomen. Reghina is heel dankbaar dat we het voor haar mogelijk maken arme mensen in haar omgeving een helpende hand toe te steken. Dit in samenwerking met stichting Emeth uit Heiloo.

Hier de link naar foto's.

Cristi uit Botosani heeft een drukke week achter de rug met pakketten maken en de bouw van de uitbreiding van Casa Ioana. Een medewerkster van Casa Ioana is ziek geworden en tot overmaat van ramp is Cristi zelf gevallen en heeft een flinke blessure aan een vinger opgelopen. Het pakketten maken ging zaterdag verder met hulp van de jeugd, jammer dat het weer begon te regenen.

Hier de link naar foto's.

In Margitha zijn ook veel voedselpakketten gemaakt en Attila stuurde wat foto’s van het werk op de boerderij. Ook op het album met alle foto’s van het sandwich programma staan foto’s.

Hier de link naar foto's.

De link met nieuwe foto's.

Imola heeft weer een bericht op haar blog geplaatst, ook in die regio zijn weer veel mensen blij gemaakt met een levensmiddelen pakket.

fazakasimola-csaba.blogspot.com

Hier is de paasviering al lang geweest, het verschil met het Orthodoxe Pasen is dit jaar  groot, deze viering is namelijk dit weekend. Samen met de 1 mei viering is het een speciaal weekend in Roemenië. 

Hier een link over de verschillende tijdstippen van de paasviering.

Toth Attila heeft ook weer veel werk verzet.

Hier de link naar foto's.

De enorme brand van afgelopen zaterdag bij een bandenhandel iets verder op de Dulleweg heeft het pand waar wij gebruik van maken niet getroffen.

Hier de link naar een video van RTL nieuws.

Aanstaande woensdag gaan we dus laden voor Henk Muller uit Deaj en zijn er een aantal ophaalklussen.

Kom niet zonder aankondiging naar de Dulleweg 20 in Broek op Langedijk we moeten voorzichtig blijven werken.

Na het versturen van dit bericht koppel ik mijn computer af en maak hem klaar voor onze verhuizing, maandagochtend om acht uur staat de verhuizer voor de deur. 

Vanaf maandag 3 mei is het adres van Jannie en Maarten Koel Zonnehof 69 1704 GT  Heerhugowaard.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten