zondag 9 mei 2021

Weekbericht 19/21

Door omstandigheden is er geen auto geladen in de afgelopen week, wel zijn er ophaalklussen gedaan en zijn er veel spullen gebracht. Onze contactpersonen in Roemenië stuurde weer veel foto’s van hun activiteiten.

Cristi uit Botosani stuurde er heel erg veel van het pakketten uitdelen. En ook van de bouwactiviteiten van de uitbreiding van Casa Ioana, o.a. het storten van beton geschonken door een plaatselijke ondernemer! Als extra kwam daar bovenop een gift van de Profi markt, 18.000 eieren die snel verspreid moesten worden. Er gebeuren bijzondere dingen daar.

Hier de link naar foto's.


Inci uit Salard stuurde haar verslag van het pakketten uitdelen, Domien werkt weer in Spanje oom het gezinsinkomen op peil te houden. Inci kan gelukkig veel aan.

Hier de link naar foto's.

Hier de link naar het bijbehorende verslag.

Ook Reghina uit Ticau stuurde weer foto’s van het uitdelen van goederen. Ze blijft maar enthousiast doorgaan.

Hier de link naar foto's.

Henk Muller is weer een tijdje in Nederland om zijn zaken hier te regelen, hij heeft ook alweer spullen voor Deja naar Broek op Langedijk gebracht. Onder leiding van Viorel gaat het werk daar verder, genoeg te doen.

Hier de link naar foto's.


Toth Attila uit Reghin/Peris van uitdelen maar ook van het voorjaarswerk en van de oogst uit foliekassen.

Hier de link naar foto's.

De vele mooie foto’s en berichten die het belang van ons werk en zijn een aanmoediging voor ons om hier mee door te gaan.

Esther Veenstra stuurde de nieuwsbrief over April en het jaarverslag 2020 van haar stichting Clothing4u. Er is enorm veel werk verzet door dit team en het resultaat is geweldig, ik heb er veel respect voor.

Hier de link naar de nieuwsbrief.

Hier de link link naar het jaarverslag.

Woensdag gaan we laden voor Deaj. Kom niet zonder aankondiging naar de Dulleweg, we moeten nog steeds veilig blijven werken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten