zondag 13 juni 2021

Weekbericht 24/21

Op woensdag 9 juni is een trailer geladen met bestemming Breaza ook dit keer verliep alles weer soepel en is de truck na de lunch vertrokken. Zaterdag 12 juni is de truck daar gelost.

Foto's van het laden en lossen.

Verder waren er een paar ophaal klussen, o.a. bedden ophalen bij Noorderhaven in Julianadorp en kleding in Egmond. 

In Botosani komt maandag een team van zeven mensen uit Oostenrijk om Cristi een handje te helpen, o.a. met de nieuwbouw bij Casa Ioana en het verspreiden van hulpgoederen.  De basisconstructie van de laatste verdieping zal de komende week worden geplaatst. Een tegenvaller is dat net als hier de prijzen van bouwmaterialen omhoog schieten, hierdoor zal de afronding van dit prachtige project waarschijnlijk wat langer gaan duren.

Zo kan het dus ook.
Inci uit Salard stuurde foto’s met een toelichting van het project in Salard, leuk om te lezen.
Domien is in Spanje bezig met oogstwerk om zo voor het gezinsinkomen te zorgen.

Hier de linkReghina uit Ticau stuurde foto’s van het uitdelen van goederen die met het laatste transport gebracht zijn, dit keer inclusief groenten en heerlijke aardbeien (!) van de boerderij. 

Hier de link naar foto's.Henk Muller stuurde deze keer foto’s van o.a. het groenten en aardappelen project dat daar is opgezet door Henk en zijn team. De Spunta pootaardappelen die wij daar gebracht hebben doen het heel goed. Elke poging om zelfvoorzienend te worden is meegenomen. In ieder geval voor een aantal mensen zal het een eyeopener zijn dat het mogelijk is om op deze manier geheel of gedeeltelijk in je levensonderhoud te voorzien.

Hier de link naar foto's.
Ook in Roemenië dalen de corona cijfers snel, volgens Cristi hebben bepaalde delen inmiddels al de kleurcode groen. 


Aanstaande woensdag gaan we laden voor Botosani gedeeltelijk ook met bouwmateriaal. Er zijn weer een paar ophaalklussen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten