zondag 21 augustus 2022

Weekbericht 33/22

Maandag 15 augustus is de trailer die we geladen hadden op woensdag 10 augustus gelost in Botosani.  Cristi en zijn team waren daar heel tevreden over de inhoud. Het uitdelen is vrij snel begonnen en later in de week kwamen er weer busjes uit de Oekraïne om de spullen op te halen. Mooi dat we zo kunnen helpen, de vraag is wel heel erg groot zoveel mensen als daar in de knel zitten is haast niet voor te stellen.

Hier de link naar foto's.

Woensdag 17 augustus hebben we geladen een truck met hulpgoederen geladen met bestemming Breaza. Een mooie gevarieerde lading, het laden ging met een klein ploegje vlot. Om 13 uur ging de truck op weg naar Roemenië, vrijdagochtend vroeg is hij na een rit van 2.000 kilometer daar al gelost. De ophaalklussen gaven ook geen problemen. Het belang van ons werk neemt alleen maar toe overal neemt de armoede snel toe. In landen waar dat toch al vaak voor kwam is de groei hiervan het snelste toe. 

Hier de link naar foto's van het laden.

Hier de link naar foto's van het lossen en wegbrengen naar Band.

Henk Muller werkt nog aan zijn herstel en doet het rustig aan. Helemaal niets doen gaat niet, hij is belangrijk voor de mensen in zijn omgeving. Dagelijks krijgt hij redelijke maar ook onredelijke verzoeken om hulp. Het zal niet altijd meevallen de steeds weer keuzes te moeten maken. Henk kwam bij ons met het verzoek om het mogelijk te maken een huisje te verbouwen. Gelukkig konden we hier ja opzeggen. In het onderstaande fotoboek de foto’s inclusief de uitleg. 


Uit Ticau kwamen foto's va het uitdelen door Reghina. 

Toth Attila uit Peris heeft weer nieuwe bewoners opgenomen. Goed dat ook deze kinderen een kans op een betere toekomst krijgen. De foto's spreken voor zich, er wonen nu zoveel kinderen dat er extra hulp nodig is. 


Virorel uit Deaj stuurde foto's met verklarende tekst. Weer goed bezig en betekenisvol bezig.


Woensdag is er geen truck om te laden, wel zijn er de nodige ophaalklussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten