zaterdag 18 maart 2023

Weekbericht 11/23


Woensdag 15 maart hebben we de eerst trailer met 1.329 paas pakketten geladen samen met andere nuttige spullen. Het ging vlot en de truck was mooi en niet te zwaar geladen. Inmiddels is deze truck in Roemenië, aan de grens geen problemen ondervonden en maandag gaan ze lossen in Breaza. Er waren nog ophaalklussen en de trailers die tijdelijk als opslag waren gebruikt zijn ook gelost. Zaaizaad uit bulkverpakking is omgepakt in kleine zakjes. Jan Pilkes van St. Caritas brengt de helft naar Oekraïne, de andere helft is naar Breaza gegaan. Het zal mij benieuwen wat er uiteindelijk geoogst kan worden.

Hier de link naar foto's.

Donderdag konden we een partij voedsel ophalen in Amsterdam. Alles met elkaar mooi resultaat.

Attila van de boerderij in Marghita heeft een trailer vol aardappelen en groenten naar Cristi in Botosani kunnen versturen. Zaterdag is deze daar gelost op hele korte termijn gaat het grootste deel de Oekraïne in.

Hier de link naar foto's.

Reghina uit Ticau is aan het koken gegaan voor mensen in haar omgeving, de mensen waren er weer blij en dankbaar.

Hier de link naar foto's.

Henk Muller is druk geweest met huisjes bouwen, voedsel uitdelen etc..etc. mooi en nuttig werk. 

Hier de link naar foto's.

Ronald Wolthuis van stichting Phoneo heeft van iemand een foodtruck gekregen voor zijn werk in Oekraïne. Hij is er heel blij mee.

Hier de link naar foto's.

Elena en Viorel uit Deaj zijn ook weer goed bezig geweest met het helpen van arme
mensen in hun omgeving. De bijgaande foto's spreken voor zich.

Hier de link naar foto's.Als alles volgens plan verloopt komen er volgende week woensdag drie trucks laden, als dit lukt zijn alle paas pakketten op hele korte termijn in Roemenië. Er zijn nog wat ophaalklussen we hoeven ons dus niet te vervelen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten