zondag 23 december 2018

Weekbericht 50


-->
De tarwe was net weg op de boerderij nu plek voor de sperziebonen. 

Iedereen is vorige week weer veilig thuisgekomen en er is weer veel werk verzet. De onverwachte actie met de Franse sperziebonen is afgerond, er staan nu vier truck ladingen van in totaal 104 pallets in Marghita, twee bij Max Veenstra en twee staan er in Heerhugowaard, in totaal 300.000 potten.


Bij Dorcas hebben we weer veel kleding kunnen ophalen, en er staat nog een trailer met koekjes uit België in Heerhugowaard. Het is werkelijk een ongelofelijke “eindsprint” dit jaar. En ook na de Kerstdagen is er nog genoeg te doen, o.a. twee trailers schoolmeubelen ophalen in Alkmaar. Ook staat er weer een vrachtwagen vol bouwmateriaal op ons te wachten in Delft.

Tijdens de eindejaar bijeenkomst van afgelopen vrijdag was de stemming erg goed en waren de reactie over ons werk positief.

In het vorige blog schreef ik al over onze belevenissen tijdens onze laatste reis naar Roemenië.
De foto’s van het uitdelen doe ik er nu ook bij, voor deze mensen doen we het. En hoe langer je hier mee bezig ben hoe meer van deze situaties komen “bovendrijven”. De vraag is onverminderd groot om probleem gevallen op te lossen.

De plaatjes en de verhalen van het uitdelen van de pakketten komen ook langzaam aan binnen. In de komende bericht meer hierover.Een privé bericht, afgelopen zaterdag is op 93 jarige leeftijd is de moeder van Jannie overleden. We herinneren haar als een heel lief en betrokken mens.  Op 27 december om 10:30 u zal de uitvaart plaatsvinden in Marsum.  Op dat moment laat zal Paul uit Getz de klok voor haar luiden, een bijzonder gebaar van hem.

1 opmerking:

  1. Wat mooi om dit allemaal zo te lezen,en wat een mooi gebaar van Pal Mike om jullie Moeder zo te gedenken .

    BeantwoordenVerwijderen