zondag 2 december 2018

Weekbericht 47
De afgelopen week hebben we de verhuizing grotendeels kunnen afronden, op maandag is daar een flinke slag in geslagen en ook op woensdag is er hard gewerkt. Op donderdag middag nog een keer de schouders er onder, het is nog niet helemaal klaar maar het begint erop te lijken. 

Donderdagavond om 19 uur kwamen Kees en Nico terug van hun rit naar Marghita en Salard, op een paar kleine hindernissen na is alles goed verlopen. Gerrit en Jelle waren er klaar voor om het stuur over te nemen voor hun rit naar Breaza. Na een heerlijke Chinese maaltijd in onze nieuwe kantine is in de avonduren da combi direct weer geladen, om 21 uur was dit klaar en konden Jelle en Gerrit aan hun reis beginnen.


De reis naar Breaza door Oostenrijk was een beetje lastig door ijzel en sneeuw maar gisteravond laat zijn ze aangekomen in Breaza. Zaterdag was er een rijverbod voor vrachtwagens in Roemenië vanwege een feestdag. De overtreding van dit verbod heeft geen problemen opgeleverd, er waren weinig “collega’s” op de weg vertelde Gerrit.

Haye en Charles hebben hen pakketten ook weer kunnen afleveren in Ticau, Floresti en Minis. Ze zijn weer goed ontvangen en de verslagen volgen t.z.t. . Vrijdagavond waren ze weer thuis.

Morgenochtend, maandag dus komt er een Roemeense truck de pakketten voor Botosani ophalen, als aanvulling wat ziekenhuisbedden, kleding en overige spullen uit onze voorraad. We gaan ook een trailer lossen en de laatste spullen ophalen in Heerhugowaard als dit lukt.

Woensdag gaan we de combi laden met de laatste pakketten voor Breaza en omgeving Harm en Rob gaan deze vracht wegbrengen. Vrijdag gaan we dan onze oude kantine opladen waar Jaap en Maarten mee naar Breaza gaan.

Nog even doorzetten dus en dan is deze buitengewoon hectische periode achter de rug. Over het resultaat kunnen we alleen maar tevreden zijn.

De schoonzuster van Cristi heeft het mogelijk gemaakt dat er heel veel cadeautjes konden worden uitgedeeld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten