zondag 9 december 2018

Weekbericht 48


En weer is er een enorme hoeveelheid werk verzet door de vrijwilligers van St. Promotie, het kost soms moeite om het allemaal bij te houden.

Op maandag is er een Roemeense truck geladen met kerstpakketten en andere mooie spullen voor Botosani. Donderdag is hij daar weer gelost, we hebben er al foto’s en enthousiaste verhalen over ontvangen van Cristi. Hier de link naar foto's 
Ook is er verder gewerkt aan onze verhuizing van Heerhugowaard naar Broek op Langedijk.

Woensdag hebben we de 133 geladen met de laatste pakketten en ook weer mooie spullen voor Breaza. Rob en Harm gaan deze vracht wegbrengen. Verder verhuizen en spullen ophalen in het RK ziekenhuis en idem het Spaarne ziekenhuis.

Kees is op donderdag samen met zijn vrouw naar Urk geweest om daar spullen op te halen bij de kringloopwinkel van Waypoint.

Vrijdag en zaterdag zijn we bezig geweest met het opladen van onze oude kantine en het vullen, een aardig klusje voor een paar man. Jaap en Maarten brengen hem naar Breaza waar Csaba hem gaat verbouwen tot een Tiny house. Hij komt in de tuin van de vader en moeder van Imola te staan. Voor allerlei doelen geschikt daarna. Hier delink naar foto's.

Jelle en Gerrit zijn vrijdag teruggekomen van hun rit naar Breaza, ze hebben daar ook geholpen met pakketten uitdelen. Altijd weer een speciale ervaring, zie het blog van Imola. fazakasimola-csaba.blogspot.com

Volgende week gaan we op maandag een Roemeense truck laden in Zaandam met bestemming Marghita en op dinsdag nog een keer voor Botosani. Het pand aan het Barndegat 8, dat we samen met de voedselbank Amsterdam, van de firma Albert Keizer gratis mochten gebruiken, moeten we voor 1 januari verlaten. Er komt een huurder in. Vooral voor de voedselbank is dit lastig, aan het eind van het jaar krijgen ze vaak extra steun en goederen binnen. Er heeft hierover al een stuk in de krant gestaan en er is ook een interview op Radio N-H geweest. Dit met het doel een andere plek te vinden.

Volgende week gaan we ook een trailer vol conserven ophalen bij Baltussen in Driel. Bij Max Veenstra komen vier trailers goederen binnen van bevoorradingsmaatschappij van vliegtuigen en cruiseschepen. Waarschijnlijk gaan we daarvan een combi vol ophalen volgende week. Ook in Andijk staat er kleding om te worden opgehaald.Geen opmerkingen:

Een reactie posten