zondag 13 oktober 2019

Weekbericht 37


Afgelopen dinsdag is er weer een trailer geladen met bestemming Breaza, er kwamen genoeg mensen om te helpen en hoewel het geen gemakkelijke spullen waren om te laden is het vlot verlopen. De lading was ook behoorlijk zwaar, maar gelukkig waren er geen problemen onderweg en alles is op vrijdag goed aangekomen in Breaza. 
Woensdag nog een keer op herhaling in Weesp daar konden we bij stichting HIRF, 39 ziekenhuisbedden inclusief matrassen en beddengoed laden. Zoals al eerder aangegeven is hier veel vraag naar. Het liep een beetje anders dan gepland maar het is uiteindelijk goed gelukt en de bedden zijn zaterdagmiddag aangekomen bij het in longziekten gespecialiseerde ziekenhuis in 

De boog kan niet altijd gespannen zijn en daarom was er woensdag een leuk uitje voor de "harde kern" van onze vrijwilligers in Egmond Binnen en daarna in Heiloo. Goed gelukt volgens mij, een pluim voor Piet en Abe die dit samen bedacht en georganiseerd hebben. 

Csaba denkt bij brandhout altijd vooruit dit is een deel
van de voorraad die over drie jaar de kachel in gaat, dan
is het dus echt droog.
Jaap en Geeske zijn donderdagochtend aangekomen in Breaza, de combi is direct gelost en vrijdag zijn er weer ligfietsen geladen bij Velomobiel. Maandag beginnen ze aan de terugreis, het is op dit moment prachtig weer in Roemenië en van alles te beleven ze hebben het goed naar hun zin.Een "klant" van Cristi, lijkt erg op
Anton Heijboer volgens mij.Cristi blijft foto’s sturen en ik heb regelmatig telefonisch contact met hem, hij is altijd positief en wil graag  nieuwe dingen oppakken en mensen helpen die dat nodig hebben. Vrijdag hebben Rob en ik in Geldermalsen een trailer geladen met 32 pallets linzen, heel bruikbaar en voedzaam eten om te verdelen in Roemenië.
Rob heeft een oproep gedaan om te komen helpen met het maken van de kerstpakketten, de doelstelling is om er 4.500 te maken! De oproep plak ik er even tussen. Stuur dit bericht vooral door aan vrienden en bekenden, we kunnen hulp weer goed gebruiken.


Lieve mensen,
Als je naar buiten kijkt en je ziet het herfstige weer, dan weet je dat het er aan komt  . . . . en dat het dus  tijd wordt voor een uitnodiging voor de
KERSTPAKKETTENAKTIE 
van Stichting Promotie.
Dit jaar staat dit gezellige evenement gepland op donderdag 14 – en vrijdag 15 november 2019, in ons deel van de loods aan de Dulleweg 20 in Broek op Langedijk.
Ik neem aan dat ik u niet hoef te vertellen dat het brengen van hulpgoederen naar Roemenië nog steeds erg nodig is. Maarten doet daar regelmatig verslag van in ons blog. Als u zich daarin als volger aanmeldt, kunt u vrijwel wekelijks zien wat wij daar doen en vooral . . . waarom wij dat doen.
Met de kerstgedachte in het achterhoofd is dit pakket, als steuntje in de rug voor het begin van de winter, bij deze mensen heel erg welkom.
Namens Stichting Promotie nodig ik u hierbij van harte uit om (weer) deel te nemen aan het samenstellen van deze pakketten.
De koffie staat vanaf 08.30u klaar en zoals gebruikelijk wordt tijdens de lunch voor soep en broodjes e.d. gezorgd.

Ten behoeve van een juiste catering verneem ik graag weer van u of ons wel of niet komt helpen en zo ja . . . welk(e) dagdeel (-delen) u komt.

Gaarne uw auto parkeren op het parkeerterrein van KARWEI.

Met vriendelijke groet,
Stichting Promotie
Rob Booden, secr.


Aanstaande woensdag komt er een Roemeense truck en gaan we laden voor Marghita en er zijn ophaalklusjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten