zondag 4 juli 2021

Weekbericht 27/21

Het plan om deze keer twee trucks te laden heeft goed uitgepakt, dinsdag 29 juni zijn er nog wat voorbereidingen getroffen en op woensdag 30 juni zijn er dus twee trucks geladen.

Dit is goed en vlot verlopen, er is in de loop der jaren veel ervaring opgedaan, maar toch het moet wel even gebeuren. De trucks vertrokken rond 14 uur uit Broek op Langedijk en gingen respectievelijk op weg naar Breaza en Botosani. Er waren in totaal 8 grotere en kleinere ophaalklussen te doen en ook dat is gelukt. We konden dus spreken van een drukke maar vruchtbare dag. De twee trucks zullen maandag 5 juli gelost worden in Botosani en Breaza.

Hier de link naar foto's van het laden.

Maandag kwam er een telefoontje van Joers Healthcare, ze gingen 75 nieuwe ziekenhuisbedden afleveren bij stichting Omring locatie Nicolaas in Lutjebroek. De vraag was willen jullie de oude bedden ophalen. Dat is een behoorlijke klus, je hebt er drie trailers voor nodig. Gelukkig kunnen we als het moeilijk dreigt te worden altijd een beroep doen op de familie Veenstra van St. HIRF uit Weesp. We hebben de partij gesplitst en donderdag en vrijdag is ook deze klus met vereende krachten afgerond. Het zijn prima bedden die ze in Roemenië goed kunnen gebruiken.

Henk Muller stuurde weer een interessante fotoserie met toelichting over het werk in Deaj en omgeving. Niet alleen van het uitdelen van goederen aan de allerarmste maar ook bijvoorbeeld van het werk in de kassen daar. Op allerlei manieren proberen ze daar de mensen te helpen, mooi om te zien en fijn dat er zulke mensen zijn. 

Hier de link naar foto's.


Imola uit Breaza stuurde foto’s van de activiteiten daar, het is al jarenlang een belangrijk knooppunt van hulpverleningsacties. De kinderen die bij Csaba en Imola wonen hebben nu vakantie het is er nog steeds erg warm.

Hier de link naar foto's.

Van Toth Attila uit Reghin/Peris kwamen ook weer foto’s met een toelichting binnen, ook daar gebeuren bijzondere dingen.

Hier de link naar foto's.

Komende woensdag 7 juli gaan we een halve trailer voor Marghita laden en een halve trailer voor Reghina in Ticau. Er zijn ook weer ophaal en inpak klussen te doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten