zondag 16 april 2023

Weekbericht 15/23

Dinsdag 11 april, konden we direct na het paasweekend, aan de slag met het laden van een truck, bestemming Botosani. Met een klein groepje hadden we dit in een ochtend gefikst. De truck was donderdag in Roemenië, gelukkig geen problemen aan de grens. Het is een mooie gevarieerde lading geworden met waardevolle spullen. 

Hier de link naar foto's.

Woensdag 12 april waren er aanvankelijk niet veel klussen, op het laatste moment kwam er toch nog een aardige klus bij. Meubels ophalen bij een kinderdagverblijf in Den Helder.

In Botosani is de rust 
tijdelijk weergekeerd, alle teams die kwamen helpen uit het buitenlandzijn weer vertrokken. Cristi stuurde heleboel foto’s van het uitdelen in dorpen. Binnenkort komt er een groep uit Amerika, deze mensen willen o.a. een bezoek brengen aan Oekraïne. 

Hier de link naar foto's.

Zaterdag 15 april, is de truck die dinsdag is geladen in Broek op Langedijk, gelost in Botosani. Igor kwam direct met twee busjes goederen ophalen die o.a. gebruikt gaan worden in gaarkeuken in Tsjernivtsi Oekraïne. 

Hier de link naar foto's.

Pieter Nagel uit Minis deelde een serie foto’s van het uitdelen van de paaspakketten in en rond zijn woonplaats Minis. Net weer even anders, maar ook daar hoef je arme mensen niet met een lantaarntje te zoeken. 

Hier de link naar foto's.

Phoneo uit Reghin is ook aan het uitdelen geweest. We kregen daar drie filmpjes van met een bedankje dat we dit met z’n allen mogelijk hebben kunnen maken. 

Hier de link naar de filmpjes.


Henk Muller uit Band is elke week flink bezig. De vorige keer schreef ik over een nieuwe aanvraag voor een huisje bouwen. Het is gelukt om hiervoor de benodigde middelen bij elkaar te krijgen, veel dank daarvoor. 

Hier de link naar foto's.Reghina uit Ticau is druk geweest met eten maken en uitdelen, mooi om te zien. Ze blijft maar doorgaan met het helpen van arme mensen.

Hier de link naar foto's

Elena en Viorel uit Deaj zijn extra druk, dankzij een sponsor uit Frankrijk is Viorel huisjes aan het bouwen in Haranglab.

Geweldig werk, hij wil er graag nog meer bouwen, over de noodzaak ervan hoef je niet te twijfelen.

Hier de link naar foto's.


Maandag gaan we een trailer laden goederen laden bij St. HiRF in Weesp, er is al bemanning voor. Woensdag komt er een trailer die we gaan laden voor Breaza.Geen opmerkingen:

Een reactie posten