zondag 30 april 2023

Weekbericht 17/23

Maandag 24 april konden we in Weesp een trailer met prachtige kleding ophalen. Dank hiervoor aan St. HRIF. 

Woensdag 26 april hebben we met een relatief kleine groep heel veel werk verzet, er was veel ompakwerk en ook ophaalklussen te doen. En niet te vergeten er werden twee vrachtwagens tegelijk geladen. Mooi om mee te maken dat er mensen zijn die zich zo willen inzetten voor het werk van onze stichting. Dat dit nuttig en nodig is maken onderstaande verhalen van onze contactpersonen ter plaatse weer duidelijk.

Hier de link naar foto's.

Zaterdag 29 april is de eerste truck gelost op de boerderij in Marghita. De tweede truck is zaterdag deels gelost in Ticau, het resterende deel van de lading is nog onderweg naar Botosani.

Hier de link naar foto's van het lossen op de boerderij.

Reghina uit Ticau was blij met de spullen en is gelijk gaan uitdelen. 

Hier de link naar foto's.

Toth Attila uit Peris deelde een bericht over een nieuw meisje in zijn kindertehuis en van het opknapwerk aan hun kerk in Apalina.

Hier de link naar foto's.

Henk Muller kon weer een huis opleveren en is gelijk begonnen aan de volgende. Bananen uitdelen net als hulpgoederen, kinderprogramma’s maken. Een druk bestaan maar dat veel mensen een steuntje in de rug geeft.

Hier de link naar foto's.
Imola uit Breaza heeft melk en babyvoeding gekocht voor de kinderen en baby’s in Haranglab. Tijdens ons bezoek aan Haranglab, was hier veel vraag naar. Viorel heeft het uitdelen geregeld, een mooie een nuttige actie. De foto’s staan in het album van Viorel.

Op het blog van Imola staan berichten over het uitdelen van de paaspakketten.

fazakasimola-csaba.blogspot.comNaast het uitdelen van de melk en voeding voor de baby's hebbenViorel en Elena hebben maar liefst 300 broden gebakken. Ook nog eens 1.000 koolrolletjes met gehakt daarin gemaakt!! Voor de mensen in Haranglab, een geweldige actie. Het is moeilijk te bevatten hoe dit allemaal reilt en zeilt in zo’n bitter arme gemeenschap. De hulp van Viorel en Elena is in ieder geval een enorme steun voor hen.

Hier de link naar foto's.


In het fotoalbum van de reis van Gerard-Jan en Miranda staan nieuwe foto’s met een toelichting.

Hier de link naar de foto's.

Maandag gaan we ziekenhuisbedden ophalen in Bergen, in Amsterdam kunnen we ook iets ophalen. Een tweede auto gaat naar Weesp om kleding te laden.

Woensdag komt er een trailer die we gaan laden voor Breaza.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten