vrijdag 12 april 2013

3e dag pakketten maken

Vandaag vrijdag 12 april hebben we het maken van de pakketten kunnen afronden. In totaal hebben hier ongeveer 60 mensen  aan meegeholpen. De 3.250 pakketten zijn voor het grootste deel geladen,  totaal 3 trailers waarvan de 1e vannacht is vertrokken en is nu op de grens Oostenrijk/ Hongarije staat. Morgen aan het eind van de middag gaan Charles en Peter lossen in Breaza Roemenië  Maandag vertrekt Jaap Ligthart en zijn zwager naar Botosani en Iasi.

We kijken met een meer dan tevreden gevoel terug op het werk dat deze week is verricht, prachtig dat er zoveel mensen zijn die zich hiervoor belangeloos willen inzetten. Het staat vast dat  pakketten op de juiste plaatst terecht komen, de mensen in Roemenië waar het om gaat kunnen dit steuntje in de rug heel goed gebruiken. De komende tijd berichten wij via dit blog over het uitdelen van de pakketten.

Volgende week gaan we de 4e en laatste trailer laden.

Hieronder een artikel uit het NHD van vandaag over ons werk.

De link naar het krantenartikel

1 opmerking:

  1. Het waren wederom prachtige dagen met z'n allen eenzelfde doel nastreven, tassen vullen met de eerste levensbehoeften en een extraatje ... Bedankt allemaal, ik vond het weer helemaal geweldig! Op naar de volgende ontmoeting ..

    BeantwoordenVerwijderen