zondag 1 december 2013

Kerstpakketten 2013

De start is gemaakt
Dinsdagavond laat samen met Jaap Ligthart weer veilig thuisgekomen van een het transport naar Botosani en Breaza.

Het is best wel veel!

Woensdagmorgen weer naar de loods i.v.m. onze kerstpakkettenactie 2013. Het was de bedoeling om e.a. voor te bereiden en donderdag met het inpakken te beginnen. De “harde kern” van bestuur en vrijwilligers waren reeds eerder begonnen met de voorbereidingen. Onze hofleverancier Vomar voordeelmarkt had dinsdag de goederen gebracht. Aan het einde van de dag waren er al 600 pakketten gemaakt. Donderdag ging het helemaal snel een trailer geladen en ongeveer 2.200 pakketten klaar.
Tijd voor koffie

Dit mede dankzij de vrijwilligers die onderdak hebben gevonden bij de Prinsenstichting. Samen met hun begeleiders hebben zij keihard gewerkt en voor een leuke sfeer gezorgd. hier de link naar hun website

Vrijdag rond het middaguur waren alle 3.350 pakketten klaar! Op zaterdagmorgen hebben we de laatste trailer geladen zodat aanstaande maandag de 1e twee trailers kunnen vertrekken naar Roemenië. Jaap Koning en Jan Nome gaan naar Salard en Marghtia. Peter Koene en Gerrit Dijkstra gaan naar Floresti, Ticau en Sighet de pakketten afleveren. Een week later vertrekken de laatste drie trailers van dit jaar.

hier de link naar meer foto's

Iedereen die aan deze actie heeft meegewerkt heel hartelijk dank namens het bestuur van onze stichting. Het is zeker dat de pakketten op de goede plek terecht komen en de ontvangers blij verrast zullen zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten